Whisky Festival West-Friesland

8 jul 2022


evenement

datum:
8 juli 2022
aanvang:
19.00 uur
locatie:
Café de Kreek
kosten
€ 37,50,-

tickets


Whisky Festival West-Friesland

Tweede editie

Op vrijdag avond 7 juli 2023 zal om 19.00 uur de deuren open gaan voor deze heerlijke liefhebberij. Diverse importeurs en whisky aanbieders zullen hieraan meewerken en al hun mooie whisky’s aanbieden. In de zaal naast het café staan de whisky’s uit gestald om te bekijken en of te proeven.

Voor de prijs van € 37,50 krijg je bij binnenkomst een whiskyglas die je mag houden, en je krijgt een aantal munten.

Met het whiskyglas ga je langs de whisky aanbieders en betaal je met de munten de whisky en je laat je natuurlijk ook informeren waar de whisky vandaan komen en hoe ze zijn bereid.

Daarna neem je het gevulde whiskyglas mee naar het café waar je lekker bij kan kletsen met de andere bezoekers en of vrienden.

Naast de whisky’s zal er ook hapjes worden geserveerd en zal er dus een live band aanwezig zijn.

In het cafe zijn diverse versnaperingen te verkrijgen en hebben we heerlijke bier op de tap en een heerlijke Belgische bieren op de fles.

Kortom een fijne start van de zomervakantie.

Kaarten zijn online te koop of aan de balie in de Kreek.

 

 

UP-Date 01-06-2022

Whisky festival West Friesland  08-07-2022

De deuren gaan op 8 juli open om 19;00 uur en kaart verkoop is uitsluitend via de website www.dekreekhoorn.nl (geen kaart verkoop aan de deur)

WFWF

 

Whisky’s

 • Vidra – Bart zet een prachtige lijn neer met de prachtmerken Glenfiddich & Balvenie en, daarnaast heeft Bart aangegeven een aantal exclusieve whisky mee te nemen waar menigeen van zal gaan watertanden.
 • Whisky Center presenteert met de topmerken Dingle & ClonakiltyHet beste uit het Zuid- Westen’ van Ierland. Aad en Dirk presenteren karakteristieke Single Malts, een kersverse Pot Still botteling en ook staan er diverse bottelingen op Cask Strength waar je u tegen zegt.
 • Vanuit ‘t Fust te Hoorn neemt Rob prachtige whisky’s mee van bijvoorbeeld de Diageo lijn en het betere spul van Millstone uit ons eigen prachtland. Rob bezocht recente Ierland en Schotland en heeft kakelverse verhalen en de betere nieuwtjes van de overkant.
 • Bresser en Timmer wordt deze avond door Max vertegenwoordigt en we zien bijvoorbeeld de betere botteling van House of Mc Callum, et cetera.
 • Whisky import Nederland :Nader te bepalen.
 • Lisette&Peter
  Dutch Whiskyteers
  www.dutchwhiskyteers.nl

Food

Naast al dit vloeibare goud wordt de inwendige mens natuurlijk niet vergeten.

 • Passende mooie kazen zullen niet ontbreken en deze kunt u uitkiezen als proeverijtje naast de whisky dankzij Kaas & Zo uit Medemblik.
 • Café De Kreek zal de lekkere bittergarnituur voorschotelen

Muziek

Nadat u een keuze heeft gemaakt, gaat u met uw dram richting het Café waar een live band speelt. Bij whisky hoort natuurlijk bluesmuziek, en daarom zal de band Double U Bean uit Wervershoof  de steren van de hemel spelen.