Activiteiten binnen de Kreek

Welkom op de pagina van activiteiten binnen de Kreek.

In de Kreek zijn tal van mogelijkheden waaronder gebruik van Sporthal, Theaterzaal, Workshop keuken & Proeverij, Speelzalen, Handvaardigheidslokaal, kantoren en cursusruimtes.
Indien u een ruimte zoekt, bel dan naar 0229-845130

Activiteiten in de Kreek worden door zowel TROTS als Sportopbouw Hoorn en Stichting Netwerk georganiseerd. Ook de overige gebruikers van De Kreek organiseren activiteiten.
Stichting Netwerk verzorgt de kinderactiviteiten.
Sportopbouw Hoorn de sportactiviteiten voor school en Gemeente Hoorn.
TROTS verzorgt o.a. de catering, thema-avonden, waaronder “Wie is deKreek’el”,  voor jong en oud en toernooien. Voor een gezellig feest of kinderpartijtjes kunt u ook bij TROTS terecht. Meer informatie hierover vindt u onder de rubriek HORECA op de website.

Lees hieronder welke activiteiten door diverse gebruikers van De Kreek in het seizoen 2016 – 2017 worden georganiseerd.

 

Vanaf heden is er weer inloopspreekuur van de gemeente Hoorn in De Kreek, via onderstaande link kunt u zien op welke dag dit plaatsvindt in De Kreek

https://www.hoorn.nl/Int/Inwoners/map-1punthoorn/Inwoners-1puntHoorn/Onderwerpen-A-tm-Z/Inloopspreekuren-1Hoorn.html

 

Maandagavond:

KNVB Zaalvoetbalcompetitie( begin september tot begin mei), oefenavond van Popkoor Eigenwijs en Koor Spiro, Sportschool Claudia Schaper.

Dinsdagmiddag:

Tafeltennis.

Dinsdagavond:

Muziekschool Boedijn, clubavond van Schaakvereniging Caïssa-Eenhoorn, Sportschool Claudia Schaper.

Woensdagmiddag:

Dansschool Moves – Sportschool Sonkei met Kickboksles

Woensdagavond:

ZoMam, KNVB zaalvoetbal – Hovocubo A junioren( begin september tot begin mei), Sportschool Claudia Schaper, Pak van mijn Hart.

Donderdagmiddag:

Judoschool Pascal Proper

Donderdagavond:

Judoschool Pascal Proper, Karateschool Cor Slok, Sportschool Claudia Schaper.

Vrijdagavond: KNVB Zaalvoetbalcompetitie (van begin september tot begin mei)

Zaterdagochtend: Judoschool Pascal Proper

Zondag: training jeugd Hoornsche Veerhuys (begin september tot begin mei), Handbalwedstrijden – HV Blokker (vanaf eind oktober tot eind maart)

 

ORGANISEERT U EEN ACTIVITEIT IN DE KREEK EN WILT U DIT HIERONDER VERMELD HEBBEN? GEEF HET EVEN DOOR AAN ONS! 

Nieuw in De Kreek of op locatie – Levend KEEZEN!

Het aantal deelnemers is 20, inclusief 4 coaches. Publiek is natuurlijk ook welkom!

Kosten: € 10 per persoon – inclusief buffet € 27,50 per persoon – inclusief buffet en dranken arrangement € 50,- per persoon ( 4 uur vrij drinken)

Levend KEEZEN op locatie, met of zonder begeleiding, is ook mogelijk. Vraag voor meer informatie bij een van de medewerkers van De Kreek!

Zaterdagavond 14 oktober – aanvang 19:30 uur

Hollandse Whisky avond

Denk niet dat uitsluitend in Ierland en Schotland lekkere Whisky wordt gefabriceerd, ook in ons kikkerlandje wordt uitmuntende Whisky gemaakt.

De grote droom van Whiskyliefhebber en master distiller Patrick van Zuidam was altijd om een eigen Whisky te maken. Het resultaat: de eerste Nederlandse whisky: Millstone

Op deze avond gaan we 6 heerlijke Millstone’s proeven en 1 ambachtelijk gedestilleerde uit Fryslân.

 

  • Millstone Malt Whisky – 5 jaar oud – originele malt whisky die in 2007 voor het eerst op de markt werd gebracht. Een fruitige whisky met rijke vanille tonen.
  • Millstone Lightly Peated – 5 jaar oud – licht geturfd met een licht gerookte smaak. Vanaf 2010 op de markt en in 2011 prijswinnaar van een zilveren medaille op de Internationale Spirit Challenge in Londen.
  • Millstone French Oak – 10 jaar oud – zeer fruitig karakter door rijping op Frans eiken vaten. Eén van de favoriete whisky’s binnen de familie van Zuidam
  • Millstone Sherry Cask – 12 jaar oud – de trots van Master Distiller Patrick van Zuidam. Een rijke volle whisky met duidelijke invloed van sherry. Een whisky voor elk moment.
  • Millstone 100 Single Rye – minimaal 8,5 jaar oud – een whisky gedestilleerd uit 100% rogge. Het is aan te raden om deze whisky niet bij het ontbijt te drinken.
  • Millstone PX Cask – minimaal 14 jaar oud – een speciale limited edition botteling gelagerd op Pedro Ximinez vaten. Afdronk waarin donkere chocolade, zoethout en laurier kan worden herkend.
  • Frysk Hynder – uit de Friese stokerij US Heit Distillery uit Bolsward komt de bijzondere single malt gestookte Frysk Hynder. Ambachtelijk gedestilleerd met alle eigenschappen van het ras-echte Friese paard: krachtig, eigenzinnig en in een uiterlijk fraaie vorm gegoten.

 

Met deze 7 prachtige Whisky’s, een presentator die de verhalen achter de whisky’s komt vertellen en heerlijke bijpassende hapjes gaat het weer een memorabele proeverij worden.

Kaarten kosten € 30,- en zijn te bestellen via bijgevoegde link https://www.ticketscan.nl/shop/451 of kunnen worden afgehaald bij de receptie van De Kreek.

 

 

Meer informatie over organisaties die binnen MFA De Kreek actief zijn kunt u vinder onder de rubriek ORGANISATIES op onze website.

Onder de rubriek EVENEMENTEN vindt u meer informatie over de activiteiten die vanuit trots worden georganiseerd in en om De Kreek.

 

 

 

Taxi
Taxi aanbieding voor bezoekers van De Kreek!!!!

Wil je worden opgehaald en veilig worden thuis gebracht? Dan bied Taxi Rademakers een leuke aanbieding voor de bezoekers van De Kreek.
Let op: graag van te voren reserveren, en indien mogelijk worden er combinatieritten gemaakt vanuit de stad of het dorp. Reserveer bij voorkeur via e-mail (minimaal 1 dag van te voren.)

 

 

 

1) Binnen straal van 5KM (E) € 6,00 (R) € 8,50
2) Binnen straal van 5/10 KM (E) € 8,50 (R) € 12,50
3) Binnen straal van 10/20 KM (E) € 13,50 (R) € 21,00
E= Enkel rit, R = E + Retour

1) = o.a. Hoorn/Zwaag/Blokker/Westwoud
2) = o.a. Hoorn/Midwoud/Oostwoud/Westwoud
3) = o.a. Medemblik/Enkhuizen

Bel met de Taxi lijn of mail: 0621198542 of info@taxirademakers.net

*********************************************************************************************