Zo Mam Zwangerschapsyoga

Voor als je zo optimaal mogelijk van je zwangerschap wilt genieten, behoefte hebt aan ontspanning, uitgebreid geïnformeerd wilt worden, bewust even aandacht voor je kindje wilt hebben of als je wordt geplaagd door zwangerschapsklachten en je kunt wel wat ondersteuning gebruiken.

Yoga is een zachte vorm van bewegen die zeer geschikt is voor het zwangere lichaam. Door oefeningen te doen in het ritme van de adem kom je meer in balans

Per les worden er fysieke en ontspannende oefeningen gedaan. De ademtechnieken worden uitgebreid doorgenomen voor tijdens de zwangerschap en de verschillende fases van de bevalling.

Je wordt je bewust van de veranderingen in je lichaam en je bereidt je voor op je nieuwe levensfase.

De preventieve werking van Zwangerschapsyoga kan problemen met de rug en het bekken verminderen of zelfs voorkomen. Je zult beter naar de signalen van je lichaam leren luisteren; beter om te gaan met pijn en angst en de emoties te hanteren die naar boven komen. Je leert vertrouwen te hebben in het functioneren van je lichaam.

Er is voldoende ruimte voor het uitwisselen van verhalen, ervaringen en het bespreken van onderwerpen die ter sprake komen.

Cursussen van 10 weken in een vaste groep.

Wil je meer weten of heb je vragen? Ga dan naar de website, daar vind je alle informatie en kun je je eventueel aanmelden. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Marion Boon-Swart

Telefoon: 0655-575709

Email: info@zomam.nl

Website: www.zomam.nl

 

Locaties: Dinsdagavond – De Bloesem, Wognum en Woensdagavond – de Kreek, Zwaag.