Kamerkoor Spiro Musica

Spiro Musica is een kamerkoor uit Hoorn, dat liederen zingt van klassiek tot modern, religieus en profaan, van Bach tot Bacharach en The Beatles. Ons repertoire wordt meerstemmig uitgevoerd, meestal a capella en soms ook begeleid door een pianiste of organist. Dit alles onder de inspirerende en enthousiaste leiding van Hilda Wiarda. Ons koor is groot genoeg voor een karaktervol geluid, en klein genoeg om overal te passen. Wij bestaan pas sinds 2012, maar we hebben de ambitie om het beste kamerkoor van West-Friesland te worden!

Ons koor telt momenteel 15 leden tussen de 30 en 65 jaar en zingen is de passie die ons bindt. We vinden het leuk om tijdens de repetities ook onze zangtechniek te verbeteren om zo met elkaar het beste uit dit koor te halen.

Mocht je het leuk lijken om met ons mee te zingen, neem dan gerust eens een kijkje op onze website  www.spiromusica.com of bezoek onze Facebook-pagina en blijf zo op de hoogte van al onze activiteiten.

Wij repeteren op maandagavond van 20.00 uur tot 21.45 uur in De Kreek (Bangert en Oosterpolder), inclusief een kwartiertje pauze. Na de repetitie is er natuurlijk ook gelegenheid om in het Grand Café van De Kreek na te praten en bij te kletsen.